Kartal’in Hedefi Uc Puan

Turkcell Süper Lig’de Kasımpaşa ile yaptığı karşılaşmada 2 puan kaybeden Beşiktaş, bu akşamki Eskişehirspor karşılaşmasını kazanarak zirve umutlarını korumayı hedefliyor.

Turkcell Süper Lig 27. Hafta karşılaşmasından bu akşam Beşiktaş evinde Eskişehirspor’u ağırlıyor. 19:00′ da başlayacak maç Halis Uzunkaya tarafından yönetilecek. Maç Lig Tv’den naklen yayınlacak.

Ligde geçen hafta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Beşiktaş, Eskişehirspor’u yenerek, lider Bursa’nın kaybettiği haftada kazanıp zirveye yaklaşmak istiyor. Ayrıca yarınki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden çıkacak bir beraberlikte  iki ezeli rakibinin de puan kaybı da Siyah-Beyazlılar’ın işine yarayacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Eskişehirspor karşısında şu 11’e görev vermesi bekleniyor: Rüştü ,İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez – Ekrem, Fink, Ernst, Yusuf – Holosko, Bobo.

Ayrıca Siyah-beyazlı takımda Fink, İbrahim Toraman, Ferrari ve Ernst, önceki maçlarda 3’er sarı karta ulaşırken, Eskişehirspor karşısında kart görmeleri halinde 28. haftadaki Ankaragücü maçında forma giymeyecek.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorum bırakın